E-mail: siremlekgranitgmail.com 5940 Tótkomlós, Fő út 86.

Gránit és Sírkő diszkont

A vállalkozásunk több évtizedes múltra tekint vissza, 1976 óta apáról fiúra szálló családi vállalkozásként működik Tótkomlóson. Kezdetekben csak műkőből, helyben és a környező kistelepülésekre készítettünk síremlékeket. A fejlődés hozta magával, hogy a ’90-es évek végétől közületi építőipari kő- és homlokzat burkolatok kivitelezésével, restaurálásával bővítettük a profilunkat. Kezdetben a Dél-Alföldön, később, a 2000-es évek után az egész ország területére kiterjedt e tevékenységünk, a magyarországi nagyobb építőipari cégek felkérésére. Referenciáink között szerepel több nagyvárosban tér, közintézmény műkő, mészkő, gránit burkolata.Mára már profilunk az egyedi síremlékek gyártása, kihelyezése. Viszonteladókat is kiszolgálunk. Továbbá vállaljuk egyedi igények szerint konyhapultok, ablakpárkányok és belsőépítészeti kiegészítők gyártását.

A vevői igényeket figyelembe véve termékeink inkább már gránitból készülnek, mely a tulajdonságai alapján igen időtállóak. Sírköveink saját üzemünkben, a vevő igényeinek megfelelően egyedi kivitelezésűek. Készítésüket nagy választékban, garanciával, komplett kivitelezéssel, helyszínre szállítással vállaljuk az Alföld déli részén. Munkánk elismerése, hogy több generáció is rendelt nálunk síremléket, illetve több éves kapcsolaton alapuló viszonteladói körnek dolgozunk.    

Küldetésünk:
Mi nem sírkövet árulunk, hanem síremléket készítünk a kedves megrendelő elképzelése szerint, melyhez kérésre tanácsot adunk. Azon vagyunk, hogy a minőségi munkánkkal a megrendelő teljes mértékben elégedett legyen.